SYTA MICHA łosoś z jeleniem, żurawiną i...
Skład jest prosty, bez konserwantów, sztucznych barwników oraz ukrytych dodatków.
Marka: IcePaw
Indeks: 4260321910860
ICEPAW - siła płynie z morza! Smak i i zapach świeżozłowionej ryby.
Doskonały skład! W saszetce zamknięte jest 100% łososia, pochodzącego z Morza Północnego.
Po złowieniu ryby są dokładnie oczyszczane ze szkieletów, później delikatnie podgrzewane a następnie wkładane do saszetek. Dzięki wyjątkowemu sposobowi przygotowania - zachowane zostają wszelkie właściwości, wrażliwych na wysokie temperatury kwasów Omega – 3.
REKOMENDUJEMY: Mając psiego alergika warto zwrócić szczególną uwagę na fakt, że Icepaw to karmy kompletne i monobiałkowe. Niska zawartość tłuszczu sprawia, że doskonale sprawdzi się u psów z tendencją do nadwagi.
SKŁAD: łosoś 70%, bulion z łososia 29%, 1% minerały
SKŁADNIKI ANALITYCZNE:białko surowe 9,5%, tłuszcz surowy 7 %, popiół surowy 3,7%, włókno surowe 0,4%, wilgotność 73%
O wprowadzeniu produktów ICEPAW do naszej oferty zadecydowały kilka czynników. Z jednej strony osobowość i doświadczenie Twórcy marki, jego wyjątkowa dbałość o jakość stosowanych składników oraz wykorzystywany proces produkcji, który pozwala na stworzenie produktów w 100% naturalnych. Z drugiej – rosnąca świadomość opiekunów kotów dotycząca zdrowego odżywiania ich pupili i wzrost zainteresowania karmami przetwarzanych w minimalny możliwy sposób.
Twórca i właściciel marki ICEPAW- Michael Tetzner jest jednym z najbardziej utytułowanych maszerów na świecie, wielokrotnym mistrzem Europy i świata w psich zaprzęgach. Jest wielkim pasjonatem zdrowego odżywiania opartego na rybach, dzięki czemu koty i psy są wyjątkowo zdrowe, odporne i cieszą oko pięknym wyglądem futra.
Priorytetem dla Michaela Tetznera w pracy nad produktami to dobór najwyższej jakości składników i procesy produkcji, które gwarantują zachowanie maksymalnego poziomu składników odżywczych. Produkcja odbywa się w Islandii , gdzie tamtejsze zakłady dopracowały proces produkcji, w którym czas od połowu ryby do jej przetworzenia został maksymalnie skrócony. Ryby nie są zamrażane i ponownie odmrażane przed przetworzeniem. Do produkcji karm mokrych używane są tylko filety ryb, bez szkieletów, które są gotowane w niskiej temperaturze. Przysmaki z filetów czy gryzaki ze skór ryb suszone są w 20 stopniach przez 48 godz. To pozwala zachować cenne witaminy i minerały oraz przede wszystkim cenne kwasy Omega-3, które są szczególnie wrażliwe na obróbkę w wysokich temperaturach.
Anna Kawecka - właścicielka firmy importującej produkty marki Icepaw
Opis